Nya handgjorda julkort designidéer

1. ledande tillverkning av utskrift och paketera lösningar och klienter över hela världen. 2. professionell designteam för att möta behoven hos olika marknader och kultur.
chatta nu

Produktinformation

Nya handgjorda julkort designidéer

handmade card.jpg

IMG_1374.JPG


Tips

Julkort är generellt kommersiellt utformad och köpt för tillfället. Innehållet i designen kanske relaterar direkt till jul berättelsen med skildringar av Jesu födelse, eller har kristna symboler såsom Star of Betlehem eller en vit duva som representerar både den Helige Ande och fred. Många julkort visar jultraditioner, såsom säsongsbetonad siffror (t.ex., Santa Claus, snögubbar och renar).


Förpackning & frakt

packing and shipping 2.jpg


Företagets profil

Company profile 6.jpg


Vi har professionell designer att leverera nyskapande design, kreativa ledning. Vi har varit specialiserade på tillverkning gratulationskort, musik/ledde kort, 3d pop up-kort, pappkartong, papperspåsar och andra papper presentartiklar i över 13 år. Med rika och professionell erfarenhet börjar Winpsheng byggd på globala marknaden. Winpsheng är din bättre partner som kan tjäna från Sälj, tillverkning till kundservice.

Team är kärnan i vårt företag.

Winpsheng har fokuserat på papper hantverk produkter för över 14 år i Kina. Vi började som en liten operation, men nu har blivit en av de ledande leverantören i Kina.


Certifikat

certificates.jpg


Marknaden

marketing 1.jpg

part of customers.jpg


VANLIGA FRÅGOR OCH SVAR

8. hur många dagar kommer prover att avslutas? Och vad sägs om massproduktion?
-Allmänt, 3-5 dagar för prover att göra.
-Ledtiden för massproduktion beror på kvantitet, produktion konst, etc. FYI, 8-12 dagar för 30000pcs påsar.


26. Hur kan jag få en offert?
Oftast skickas offerten till dig inom en arbetsdag på alla detaljer i produkter att vara tydliga. Om något brådskande, kan vi citera för dig inom 2 timmar baserat på alla detaljer tillhandahåller du.


53. kan du göra en design för mig inom 15 dagar eftersom ordern har bekräftats?

Enligt dina krav, vi kan lägga till företagets logotyp, hemsida, telefon Umbra eller dina idéer... på box. Och du kan välja den färg som du föredrar, .vår professionell designer gör designarbetet för dig.


66. Vad händer om det finns problem med produkter efter mottagandet?
Eftersom utskrift produkter alltid har färg avvikelse, vi kan inte lova att undvika det, men vi kommer ta bilder för dig innan leverans till bekräfta.
Om det är andra stora misstag som görs av oss under produktion, vi kommer skriva ut för dig gratis.


Förfrågning