Holiday Design Pop Up Card

Holiday Design Pop Up Card

Vårt Beach Day-kort är pulverblått och har en illustration av några viktiga sommarintressen. Laserskäret och vackert illustrerat, det här pop-up-kortet har en illustration av ett strandparaply, sandhink och en söt krabba. Öppna detta snygga kort, och den perfekta scenen väntar. Ett paraply med parasoll med två strandstolar och tillbehör till sandslott skapar inställningen för en rolig dag på stranden.
chatta nu

Produktinformation

Holiday design pop up kort

Anledningar till Beach Day Card:
Beach Day är en utmärkt present till sommar födelsedagar och pension fester. Ett bra sätt att bjuda in någon speciell på en sommarflykt. Gör också en underbar värd eller värdinna gåva för alla de sommarpartier du har blivit inbjuden till.


pop up card11pop up card22pop up card13Vilka vi är?


Shenzhne Winpsheng Craft Co., Ltd. är en professionell pappers hantverk tillverkare som specialiserat sig på alla typer av gratulationskort med eller utan elektronik, papperslåda, papperspåse och andra presentartiklar.

Vi har en rad avancerade maskiner, såsom tryckmaskin, varmfolie, laserskärmaskiner, skärverktyg, kan göra 90% av produkterna i huset, vilket är till hjälp för att kontrollera kostnad och kvalitet.
FAQ

1. Vad sägs om priset?

Pls kontakta oss direkt för offert.


2. Erbjuder du OEM-mönster?

Ja, vi har egna designers kan hjälpa dig att utveckla projekten.


3. Vad sägs om leveranstiden?

Det är cirka 25-30 dagar.Förfrågning