Lycklig Holiday Travel hälsningskort för vänner

1. Mer än 13 års erfarenhet från tillverkaren. 2. Fullt utrustade med avancerade maskiner och erfarna arbetstagare 3. Internationellt konkurrenskraftigt pris och stark styrka
chatta nu

Produktinformation

Lycklig Holiday Travel hälsningskort för vänner

handmade card.jpg


IMG_2316.JPG


tips

När de reser i främmande land, köper de också några gratulationskort som lockar dem, även de skickar inte ut.

På detta stadium strävar det kinesiska folket efter materiellt liv, tills det materiella livet förbättrats, kommer det att driva den andliga nivån av saker också. En japansk kund pratade med oss, gratulationskorten var populära inte länge, när han var ung var Japans hälsokortsmarknad också kallt. Men nu är det annorlunda, du kan köpa några kort med lokala tullar och praxis. De kommer att göra dina vänner lyckliga.


packing and shipping.jpg


företagsprofil

company 4.jpg

Shenzhen Winpsheng Craft Company Limited är ett högteknologiskt företag med all vitalitet, potential och omfattande styrka. Företaget är beläget i LongGang Technology-zonen, en unik plats med vacker natur och gåvor av naturen.

Vi har ett strikt system för kvalitetskontroll, minst tre gånger inspekterad av QC-avdelningen under hela produktprocessen (Kommande materialinspektion, Produktion av massproduktioner, före leverans).


certifikat

Certificates 2.jpg


Marknadsföra

marketing 1.jpg

part of customers.jpg


FAQ

1. Kan jag få andra objekt som matchar mina inbjudningar?

Ja, vi kan samordna allt till ditt inbjudningsval, som taggar, spara datum, placera kort, program, meny, meddelanden, tackkort och mer. Även om du inte ser dem på bilden kan vi göra dem.


2. Vilken tjänst kan du erbjuda förutom utskriftstjänsten?
Om du vill distribuera dina tryckprodukter i Kina eller Asien kan vi erbjuda låga distributions kostnader och gratis lagring för dig. Och om du behöver leverera tryckprodukterna till utställningar i Kina, kan vi hjälpa dig att leverera i tid.


3. Om produkterna har några kvalitetsproblem, hur ska du hantera det?

Varje steg av produktion och färdiga produkter kommer att inspekteras av QC-avdelningen före leverans. Om kvalitetsproblemet med produkter som orsakas av oss kommer vi att erbjuda en ersättningstjänst.


4. När kan jag få priset

Vi brukar citera inom 24 timmar efter att vi fått din förfrågan. Om priset är mycket brådskande, ring oss direkt för att be om hjälp. Telefonnumret är högst upp på vår hemsida, så vi kan svara dig på kort tid.Förfrågning