Handgjorda Happy Halloween gratulationskort

Handgjorda Happy Halloween gratulationskort

1. att ha professionell designteam, någon design är OK. 2. ger du paketet med service. 3. design, logotyp, färg, ram, storlek som alla kan anpassas som du vill.
chatta nu

Produktinformation

Handgjorda Happy Halloween gratulationskort

handmade card.jpg


Tips

Halloween är en mycket intressant dag, människor bär några konstiga eller konstiga kläder. Du kommer att se massor av skelett, häxor, pumpor och andra fruktansvärda saker. På detta kort, det är en natt, månen lysa inte upp mörkret. Det finns en gammal häxa rider på en sopkvast och flyger på toppen av en grav varvet. Utöver henne är en måne och en fladdermus. Detta kort är en bra gåva skickas på Halloween.


packing and shipping.jpg


Företagets profil

company 4.jpg


Vårt företag, Shenzhen Winpsheng hantverk Co, Ltd är en professionell utskrift produkttillverkare och exportör i Kina. Vår verksamhet täcker ett brett utbud av produkter inom tryckeribranschen, såsom olika handgjorda gratulationskort, musik gratulationskort, notebook, hängetiketter, licenser, färgrutorna och böcker.

Vi har egen tryckmaskin, papper skär maskin, folie/emboss maskin, die cut maskiner, laserskurna maskiner etc. som kan hela produkter färdiga från utskrift till förpackning i vårt lager.


Certifikat

certificates.jpg


Marknaden

marketing 1.jpg

part of customers.jpg


VANLIGA FRÅGOR OCH SVAR


1. är provet avgiften kan betalas tillbaka?

Ja, normalt prov avgiften kan betalas tillbaka när du bekräftar massproduktion, men för den specifika situationen kontakta de människor som följer upp med din beställning.2. hur för att kontrollera kvaliteten är bra och leveransen är på gång?

Vi gör QC för råmaterial, på utskrift efter utskrift och innan packning.

Produktion prov skickas 10 dagar innan leverans. Vi skickar dig inspektion foton innan leverans. Produktionsrapport skickas varje dag för att hålla dig uppdaterad. Vi ger dig kvalitetsgaranti och på-tid-leveransgarantin.


3. Hur kan jag få det korrekta priset?

Det finns vissa grundläggande specifikationer behöver vi veta för pris beräkna, det vill säga: kvantiteten, storleken, formen produkter (foton), den material & färgutskrift & ytan efterbehandling (kan hänvisa för att förklara bilder på vår hemsida), och sedan bästa pris kommer att skickas till dig på tid.


4. Vad är skillnaden mellan en matt och en glansig finish?

Vi erbjuder 3 utföranden för våra produkter:

(1) matte är en matt finish utan glans eller glans.

(2) gloss AQ är en blank yta men inte högblank.

3) UV är en högblank finish. Det är en glänsande icke-skrivbar yta.
Förfrågning