2018 VM-hälsningskort för fotbollsfans

1. Gratulationskort för fotbollsfans 2. OED / ODM är båda välkomna 3. Fullständiga erfarenheter på fotbollskortdesign
chatta nu

Produktinformation

2018 VM-hälsningskort för fotbollsfans

Det finns 7 månader före världscupen 2018. Det är lång tid för fotbollsfans, men om du är en kortagentur är det rätt tid att förbereda.

Ingenting ger mer nationell stolthet än en VM. Ett kort med en tryckt nationell flagga och landslag kommer att röra sina fans. Dessutom kommer ett kort med en stilig eller en tecknad fotbollsstjärna att få sina fans att älska det.

Försäljningen för Championship-kortet kommer aldrig att vara ett problem; Den svåraste delen är att vi inte vet vem som ska få mästaren.

Äntligen kommer det bli många tonåringar som börjar älska detta vackra spel; ett fotbolls-tema födelsedagskort kommer att få honom att le.


Prover (Vänligen klicka på bilder nedan)

复件 IMG_0086.JPG 复件 IMG_1665.JPG

复件 IMG_1732.JPG 复件 IMG_3046.JPG


företagsprofil

company 4.jpg

advantage.jpg


Marknadsföra

marketing 1.jpg

part of customers.jpg


FAQ

1. Hur prissätter produkten och hur man tar hänsyn till priserna?
Vi prissätter produkterna enligt kundernas val på material, tryckning och annat processflöde och så vidare. Och du kan kontakta oss via TM, skype eller skicka e-post till oss.


2. Hur lång tid kan jag få provet?

Efter att ha mottagit provladdningen och allt material och design bekräftas är provtiden 5-7 dagar och expressleverans behöver vanligtvis cirka 3-5 dagar. Vissa prov med komplex struktur kommer att behöva mer tid.


3. Hur får jag det exakta priset?

Det finns några grundläggande specifikationer som vi behöver veta för att beräkna pris, det vill säga: mängden, storleken, produktens form (foton), material och färgutskrift och ytbehandling (kan hänvisa till förklarar bilder på vår hemsida) och sedan det bästa Priset kommer att skickas till dig i tid.


4.SHIPMENT

Kundpedagog är acceptabel och välkommen;

Vanligtvis rekommenderar vi den bästa frakten från någon internationell operatör som DHL, FEDEX, UPS, TNT etc. Ruten är SHENZHEN --- HONGKONG --- ABROAD; detta är ett bra alternativ för det lilla paketet.

För stor mängd kan luft eller hav vara betydande.



Hot Tags: 2018 VM hälsningskort för fotbollsfans, Kina, tillverkare, leverantörer, grossist, billigt

Förfrågning

You Might Also Like