Par i kärlek pop up kort

Par i kärlek pop up kort

Enkla hjärtan är markerade på det pärla röda locket på detta kort. Öppna kortet för att hitta ett par i kärlek mellan ett överflöd av hjärtan. Detta romantiska hälsningskort är det perfekta sättet att säga att jag älskar dig på det speciella tillfället.
chatta nu

Produktinformation

Par i kärlek Pop Up Card

Anledningar till 3D Pop-Up Par i kärlek Årsdagkort:
Idealiskt för någon som är kär, gör det här kortet så enkelt för dig att säga att jag älskar dig. Använd det på Alla hjärtans dag, din årsdag, din väns bröllop eller något engagemangsfesten.


1. Storlek: 116x166mm eller anpassad

2. Papper: 220g-260g specialpärlpapper

3. Logo: Varje positionVarför välja oss?

1. Fokusera på pappersfartyg över 14 år, specialiserat på alla slags gratulationskort med eller utan elektroniska, pop up 3d gratulationskort, musikpapperslådor och notebooks för musikpapper etc.

2. Stark utveckling och försäljningskapacitet: 8 ingenjörer och 12 säljare med rika erfarenheter hjälper dig att lösa allt under utveckling och service. Om du bara ger oss en idé kan vi göra det till verkliga produkter.

3. One-stop-service: Vi har egen tryckmaskin, varmpressningsmaskin, skärmaskin, pappersskärmaskin och platt maskin etc. och hela produkten kan slutföras i vår fabrik från tryckning, folie, vilket gör ljudmodulen till förpackning.

4. Kvalitetsgaranti: 100% kontroll av QC. Vi har mer än 3 gånger kontroll från material till färdiga varor, inklusive IQC, PQC, PQA.

5. Snabba leveranstider: Vi har fem automatiska produktionslinjer för att garantera snabb leveranstid, en enda för Japans kundmusikartiklar.


FAQ

1. Vad är din betalningstid?
30% deposition TT före massproduktion, 70% balans TT före frakt

2. Vad är ditt provavgift?
Provet avgift beror på olika typer av produkter och dina krav. Detaljer, var vänlig kontakta mig på e-post. Tack!

3. Vad sägs om provtiden?
Provtiden är vanligtvis 7 dagar.

4. Vad är din ledtid för massproduktion?
Normalt är det ca 20-25 dagar.

Förfrågning