Handgjord valkampanj musikaliskt hälsningskort

1. Musikkort för VALVSPROGRAM 2. Billigare men unikt sätt att släppa reklamkampanj 3. Samarbetade med politiker från Korea
chatta nu

Produktinformation

Handgjord valkampanj musikaliskt hälsningskort

Music Card.jpg

Nyaste anpassade fancy speech blank skrivbara hälsningskort med ljudmodul 4.jpg

tips

Valkampanjen är en stor aktivitet, många politiker kommer att springa för den goda positionen i deras sinne. Under denna process kommer de att använda alla typer av metoder för att kämpa för supportrar och vinna biljetterna. Detta är ett krig av propaganda, tidning, TV, internet kommer att vara full av sina slogans. Har du någonsin tänkt på en slogan som kan bäras? Detta roliga musikkort är ett bra verktyg för att transportera dina idéer överallt, kanske är det inte så snabbt som Internet, men det kommer att vara speciellt och unikt. Dessutom blir det mycket billigare än att publicera på Internet.


Arbetsprocess

produktionsprocess av elektroniska kort.jpg

packning och shipping.jpg


företagsprofil

företagsprofil1 (e) .jpg

advantage.jpg


certifikat

certificates.jpg


Marknadsföra

marknadsföring 1.jpg

del av customers.jpg


FAQ


1. Hur får jag GRATIS prov?

Vi erbjuder gratis prover för våra kunder, men för några prover med mer komplicerat krav kommer vi att kräva en mycket liten mängd provavgift, men det kommer att dras av från det totala beloppet när ordern är bekräftad.


2. Kan du göra prov baserat på vår design eller idé?
Ja, vi kan göra proven baserat på din design och idé. Vi kan göra 3D-konstverket baserat på din idé för din kontroll och sedan går vi på proverna.


3. Vad är din minsta beställningskvantitet?
Som en allmän regel är vår MOQ 500 st. Även om vi vid tillfällen har producerat för mindre än 1000. Men för liten kvantitet kommer att kosta mycket högt när vi beaktar reproduktion, tryckning, verktyg och installationskostnader.


4. Hur producerar du en ljudmodul?

Vi söker i vår databas för att matcha det ljud du letar efter när du gav oss din idé, eftersom vi har standard röst och melodi. Om ditt ljud inte är standard. Då behöver det kundanpassas.Hot Tags: handgjorda valkampanj musikaliskt gratulationskort, Kina, tillverkare, leverantörer, grossist, billigt

Förfrågning

You Might Also Like